Najděte si v pouhých dvou krocích sáček do svého vysavače!
Úvodní strana  >  Právní doložka

Právní doložka

Copyright
® = registrovaná obchodní značka členské společnosti skupiny Melitta.
Obsah těchto webových stránek je chráněný autorským zákonem. Použití stránek, jejich části nebo jejich modifikací pro komerční nebo politické účely je vázáno na předchozí písemný souhlas společnosti Melitta Group Management GmbH & Co. KG. Tisk, kopírování nebo stahování souborů pro čistě soukromé nekomerční účely je povoleno.

Značky, názvy a loga
Všechny názvy produktů na tomto webu jsou značky skupiny Melitta, bez ohledu na to, jestli jsou označeny symbolem ® nebo ne.


Záruka a odpovědnost
Informace na tomto webu byly vytvořeny s maximální péčí. Skupina Melitta se také snaží, aby informace byly vždy aktuální. I přes pečlivé sestavení stránek nepřebírá skupina Melitta odpovědnost za správnost a kompletnost poskytnutých informací. Použití informací z těchto stránek je čistě na riziko uživatele. Vyhrazujeme si právo změny kdykoli to bude nutné.


Hyperlinky
Stránky třetích stran, na které se mohou odkazovat hyperlinky z těchto stránek, nejsou ovlivněny skupinou Melitta. Skupina Melitta není zodpovědna za jejich obsah, pokud to není výslovně uvedeno. Skupina Melitta nedoporučuje stránky třetích stran pokud to není výslovně uvedeno. Skupina Melitta není zodpovědná za externí obsah, který je na stránkách třetích stran.

Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

V případě, že dojde mezi společností Melitta ČR s.r.o. a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát - oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2, Email: adr (at) coi.cz, web: adr.coi.cz.